Yufkadan pizza yapımı, pizza yapımı için yuvarlak fırın tepsisi kullanmanız pizzanın çok daha şık görünmesini sağlayacaktır. Bu nedenle yuvarlak tepsi kullanın. Tepsinizi yağlayın ilk yufkanızı serin. Süt ile yağı çırpın ve yufkanın üzerine sürün bir su bardağı kadar kaşar rendesi ekleyin. Kenarda kalan yufkaları içe doğru katlayın ve ikinci yufkayı serin. Kalan süt yağ karışımını sürün ve salça ya da ketçap ile yufkanın üzerini kaplayın. Ardından baharatları serpiştirin ve yarım su bardağı kadar kaşar serpin.
Sucuk, sosis, zeytin, mısır ekleyin ve fırına verin iki yüz derecede kızarana kadar pişirin. Ardından fırından alın ve kalan yarım su bardağı kaşar rendesini üzerine serpin tekrar fırına verin. Kaşar eriyince fırından çıkarın ve servis edin.
Afiyet olsun.